Administrere arbeidet

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

“Var du frivillig under OL på Lillehammer?” Det å være frivillig var på alles tunger i årene før, under og like etter OL i 1994, snart 25 år siden! Hadde Rubic Funksjonær eksistert på den tiden, så hadde det muligens blitt brukt. Til å synliggjøre funksjonærbehov, få på plass vakter og oppgaver, kommunisere med alle frivillige, og mye mye mer.

Også litt mindre arrangementer kan det være krevende nok å administrere godt. Men felles for arrangementer, være det seg idrett, kultur, friluft, you name it, er at det er mye som skal koordineres. Uten et system som ivaretar alle behov, blir det fort mange gule lapper og Excel-tabeller. Men systemet finnes, og heter Rubic Funksjonær.

Enkel rekruttering

Å få tak i mange nok frivillige er i de fleste arrangementer den virkelig store jobben. Noen er ildsjeler og er med år etter år, andre må det jobbes mer med. Det hjelper så klart om arrangøren har et godt rekrutteringssystem å jobbe med. Med Rubic Funksjonær oppretter du en egen landingsside med alt av innhold for arrangementet. Linken til denne kan sendes på mail til fjorårets frivillige eller andre kontaktlister, eller, kanskje det beste, du bruker medlemsregisteret til Rubic. Rubic Funksjonær er en modul som er integrert mot Rubic Medlem. Når landingssiden er etablert og distribuert, da starter ting å skje! Blant annet melder alle positive ildsjeler i fra på landingssiden om når de kan stille. Du som arrangør ser at ting tar form.

Kommunikasjon med frivillige

Peer Gynt-stevnet på Vinstra har 350 frivillige. Tenk for en jobb det er å gi beskjeder og tilbakemeldinger til alle disse! Peer Gynt tok i bruk Rubic Funksjonær for et par år siden, og nå går informasjonsflyten så lett som bare det. Daglig leder Marit Lien har mange godord på lager.

“Det første året ble Rubic stort sett brukt til å sende ut e-post og SMS. I dag finner du all slags daglig leder-info, viktige beskjeder og takk for i dag-meldinger.”

“Når vi har et system som Rubic til å organisere alt, har vi lettere oversikt over at ting blir gjort. Man slipper å spørre gruppelederne hele tiden om diverse informasjon er sendt ut. Det hjelper veldig når man ikke trenger å være “den der kontrollerende lederen” hele tida, understreker Lien.”

Her kan du lese mer om de gode erfaringene Peer Gynt-stevnet har gjort med Rubic Funksjonær.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.