Mer tid til motorsykkel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Med over 1500 medlemmer nasjonalt og ti lokalklubber, ble det tidkrevende for BMW MC Norge å håndtere medlemsregister og kontingenter. I dag har de tatt i bruk Rubic, og kan bruke mer tid på hovedgeskjeften – motorsykler.

Nærmere bestemt; BMW-motorsykler. Klubben fikk sin start under Ålesund-treffet i 1980, da BMW-folket bestemte seg for å arrangere et eget treff, og samlet 35 BMW-interesserte i Namdalen senere samme år. I dag teller klubben over 1500, har eget medlemsblad, og samler BMW-interesserte fra inn- og utland til eget treff hvert år.
– Alt gjøres jo frivillig, og det ble etterhvert mye for kassereren å holde styr på. Det tok for mye tid, og ble for komplisert. Ingen vil ta på seg et frivillig verv som krever 10-20 arbeidstimer i uka, sier leder Geir Ottar Enger.

Enklere system

I dag får medlemmene en mail med lenke til sin Rubic-profil, og kan sjekke at alle opplysninger stemmer. Dersom de ønsker å legge til medlemskap i mer enn en klubb, velger de også det, før fakturaen ligger klar i systemet.

Mange klubber

– BMW MC Norge har ti lokalklubber, og foruten medlemskap i hovedklubben, så er for eksempel jeg også medlem i lokallaget Øst og lokallaget på Gjøvik. Det betyr at man egentlig betaler avgift til tre ulike lag som skal fordeles. I tillegg skal det formidles informasjon både fra hovedklubben og lokalklubben, forteller Enger, som bruker Rubic både til å holde oversikt over pengeflyten, og samtidig sende rett info til rett klubb – til rett tid.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.