Mer tid til motorsykkel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Mer tid til motorsykkel

Med over 1500 medlemmer nasjonalt og ti lokalklubber, ble det tidkrevende for BMW MC Norge å håndtere medlemsregister og kontingenter. I dag har de tatt i bruk Rubic, og kan bruke mer tid på hovedgeskjeften – motorsykler.

Nærmere bestemt; BMW-motorsykler. Klubben fikk sin start under Ålesund-treffet i 1980, da BMW-folket bestemte seg for å arrangere et eget treff, og samlet 35 BMW-interesserte i Namdalen senere samme år. I dag teller klubben over 1500, har eget medlemsblad, og samler BMW-interesserte fra inn- og utland til eget treff hvert år.
– Alt gjøres jo frivillig, og det ble etterhvert mye for kassereren å holde styr på. Det tok for mye tid, og ble for komplisert. Ingen vil ta på seg et frivillig verv som krever 10-20 arbeidstimer i uka, sier leder Geir Ottar Enger.

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

Enklere system

I dag får medlemmene en mail med lenke til sin Rubic-profil, og kan sjekke at alle opplysninger stemmer. Dersom de ønsker å legge til medlemskap i mer enn en klubb, velger de også det, før fakturaen ligger klar i systemet.

Mange klubber

– BMW MC Norge har ti lokalklubber, og foruten medlemskap i hovedklubben, så er for eksempel jeg også medlem i lokallaget Øst og lokallaget på Gjøvik. Det betyr at man egentlig betaler avgift til tre ulike lag som skal fordeles. I tillegg skal det formidles informasjon både fra hovedklubben og lokalklubben, forteller Enger, som bruker Rubic både til å holde oversikt over pengeflyten, og samtidig sende rett info til rett klubb – til rett tid.

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Les flere innlegg!

Barn som bærer et annet barn på ryggen

Avtaler og support

Sitter du med et ønske om å bytte fra gammelt til nytt? For alle foreninger, lag og idrettsklubber kommer det en tid når det er

Les mer
Fargerike ballonger mot blå himmel

Rubic passer for deg som

Mange forbinder Rubic med idrettslag og fotballklubber. Men visste du at medlemssystemet vårt passer like godt for velforeninger, frivillige organisasjoner, venneforeninger, historielag, bransjeforeninger, kunst- og

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.