Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Orden i medlemslistene

Kvam IL i Gudbrandsdalen har fått medlemssystemet de alltid har ønsket seg, og har full kontroll på kontingenter og dugnader.

Ole-Petter Brendstuen, Kvam IL

Når bortimot hele bygda står på medlemslista, er det viktig å holde orden i klubbdriften, og da idrettslaget tok steget opp på elektronisk medlemshåndtering, var Rubic et klart valg for Ole-Petter Brendstuen og resten av Kvam IL.

– Vi ble en slags pilot, delvis fordi programmene var utviklet her i bygda. Det var først etter å ha sett på flere andre muligheter, men det var ingen som hadde akkurat det vi ønsket oss. Vi hadde en lang liste med våre behov, og vi har fått akkurat det vi trenger, forteller Brendstuen.

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

Generasjonsskifte

I dag går all medlemshåndtering, kioskbemanning og SMS-kommunikasjon med medlemmene gjennom Rubic-systemet, og om ikke lenge tas det også i bruk for trippelen Furusjøen Rundt. Men selv om alt kan gjøres automatisk, er det enkelte ting man slett ikke forandrer på.

– Før Rubic gikk vi på døra til folk med kontingentinnsamling. Bygda var delt inn i 20 roder, og vi samlet inn kontingenten i cash. Om noen ikke var hjemme, fikk de en faktura i postkassen. Det er mange som har blitt vant til det, og fortsatt vil at vi skal komme på besøk, humrer klubblederen. Rubic støtter derfor gammeldags papirfaktura med KID-betaling for de som trenger det.

Sterkt foreningsliv

Brendstuen mener bygdas størrelse har mye å si for idrettslagets suksess.

– Vi har et sterkt foreningsliv, og alle vil være med. Ikke minst har vi mange passive medlemmer som vil støtte oss fordi aktivitetene er viktige for bygda. Ingen protesterte da minimumskontingenten ble økt. Vi gjorde en vask av medlemslistene våre, og satt igjen med i overkant av 600 faktiske betalende medlemmer, og det er en ganske stor andel av bygda.

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.