Enklere hverdag for fotballforeldre

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Det er klart at det å holde orden på en familie krever en del administrasjon. Det er mange kalendere som skal samkjøres, aktive barn som skal kjøres frem og tilbake, og regninger som skal betales. I tillegg skal du som forelder kanskje på dugnad eller ha en kioskvakt i ny og ne også. Hva hvis det var mulig å organisere alt dette i ett eneste system? Det er mulig med Rubic.

Samle informasjon på ett sted

Rubic og LagetMitt er utviklet av folk som vet hvordan det er å ha mange baller i luften. Derfor er Rubic et verktøy som gjør det mulig å samle all informasjon på ett sted, uavhengig av hvor mange barn du har i forskjellige idrettslag. Det at ledelsen og administrasjonen har oppdatert informasjon om klubbens medlemmer sikrer at du som forelder får den informasjonen du trenger.

Aldri mer en glemt faktura

Det er sjelden med vilje at en faktura går i glemmeboken, men det hender allikevel en gang iblant. Når man mottar en faktura på e-post eller på sms er det ikke alltid det passer å sette seg ned med nettbanken akkurat der og da. Med Rubic glemmer du ikke fakturaen du mottok mens du hentet i barnehagen eller handlet inn til dagens middag. Hver gang du sjekker LagetMitt-appen for å se om treningen har blitt flyttet ser du et rødt symbol i høyre hjørne som minner deg på at du har utestående betalinger.

Når og hvor skal treningen være?

I de aller fleste idrettslag og -klubber er det færre baner og ressurser enn det er lag. Det betyr at det ikke nødvendigvis er trening til fast tid og på fast sted hver eneste uke. Som forelder er det vanskelig å holde styr på tider og steder, spesielt hvis man har flere barn i flere klubber. For å få oppdatert oversikt må man stadig lese e-poster og kanskje sjekke flere ulike grupper på Facebook. Med LagetMitt-appen får du all informasjonen du trenger på ett sted. Det er enkelt å sjekke treningstid og -sted, og du får pushvarsel på mobilen hvis det skjer endringer i siste liten.

Følg med når poden spiller kamp, også på forretningsreise

Skal guttungen spille en viktig kamp med «gutter 7» mens du er på forretningsreise? Med LagetMitt kan du følge med på scoringer og assists fra mobilen, og få pling-varsel når det skjer noe viktig. Laget kan også publisere bilder av de stolte spillerne, slik at du kan se hvordan det går og hvordan guttungen gjør det. Foreldre vil selvfølgelig aller helst se kampen live, men de gangene det ikke lar seg gjøre, er det fint å ha muligheten til å følge kampene via telefonen.

 

Les flere innlegg!

Fotball banefordeling

Banefordeling gjort enkelt

Glem excel-ark og ringerunder for hver minste endring. Med Rubics banefordeler kan du importere kamper fra NFF og endringene du gjør blir sendt som pushvarsel til alle involverte parter.

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.