Enklere kommunikasjon for foreninger og arrangører

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tiden med uoversiktlige e-postlister, lange e-post-tråder og full forvirring er endelig forbi. Med Rubic kan du organisere din forening eller ditt arrangement på én eneste plattform og du kan enkelt kommunisere med alle involverte eller utvalgte grupper.

Trenger din organisasjon et oversiktlig system?

Selv om Rubic og LagetMitt ble laget for idretten, er det en løsning som i dag fungerer like godt for foreninger og arrangører, som den gjør for idrettslag og -klubber. Hvorvidt din forening eller ditt arrangement kan ha god bruk for et digitalt system for å håndtere medlemmer som forenkler kommunikasjon og gir oversikt i alle ledd, er det du som avgjør. I utgangspunktet kan alle grupper i alle størrelser som driver gjentagende aktivitet nyte godt av løsningene Rubic tilbyr.

Kommunikasjon er nøkkelen til suksess

Når du arrangerer eventer eller organiserer medlemmer i en forening, er kommunikasjon med de involverte alltid nøkkelen til suksess. Ledelsen får en enklere arbeidshverdag når kommunikasjon ikke tar for mye tid og de involverte, som ofte er frivillige, trives best når de er oppdatert om hva som skjer.

Rubic for arrangører

Det er stadig noen som arrangerer noe med større eller mindre grupper mennesker. Det kan være snakk om dugnader i borettslaget, festivaler, stevner, konkurranser og andre samlinger, eller det kan være store nasjonale eller internasjonale arrangementer som NM, VM og diverse cuper. Dette er bare noen få, utvalgte anledninger, hvor Rubic kan gjøre kommunikasjon, planlegging og organisering enklere.

Peer Gynt AS bruker Rubic når de arrangerer det årlige Peer Gynt-stevnet på Gålå. Les mer om hvordan Rubic gjør hverdagen deres enklere.

Rubic for foreninger

Det finnes et enormt antall foreninger i Norge. Foreninger varierer i størrelse, noen er ganske små og noen er veldig store. Uavhengig av hvor stor foreningen din er, er det nødvendig å kunne kommunisere enkelt og effektivt med medlemmene. Det skal ikke mange mennesker til før e-postutsendelser med nødvendig informasjon ikke lenger egner seg. Rubic gjør det enkelt å kommunisere med alle, eller deler av medlemsmassen.

BMW MC Klubb Norge har over 1500 medlemmer. Både hovedklubben og lokallagene bruker Rubic for å kommunisere enkelt med sine medlemmer. Les mer om hvordan de bruker løsningen her.

Enklere form for massekommunikasjon

Rubic er en løsning som gjør det enkelt å kommunisere med flere av gangen. Det er viktig for frivillige aktører å ha tilgang på oppdatert informasjon fra ledelsen slik at de til enhver tid vet hvor og når de skal møte opp og utføre de ulike arbeidsoppgavene de har blitt tildelt. Enkel kommunikasjon gjør det rett og slett enklere å være frivillig når arrangementer organiseres og være medlem i foreninger.

Vil du prøve Rubic gratis i 30 dager? Fyll ut skjemaet!

Les flere innlegg!

Fotball banefordeling

Banefordeling gjort enkelt

Glem excel-ark og ringerunder for hver minste endring. Med Rubics banefordeler kan du importere kamper fra NFF og endringene du gjør blir sendt som pushvarsel til alle involverte parter.

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.