Er banefordeleren klar for sesongstart?

I mars er den lokale fotballbanen sannsynligvis fortsatt dekket av et mer eller mindre tykt lag med is og snø. For de aller fleste er fotballsesongen fremdeles et sted i den fjerne fremtid. Men for banefordeleren har sesongen allerede begynt. I alle fall på papiret.

De aller fleste lokale idrettslag har flere lag enn baner tilgjengelig. For banefordeleren er dette en nøtt som stadig må knekkes. Det sier seg selv at problemstillingen «30 lag, 400 medlemmer, fire tilgjengelige baner» krever sitt av deg som banefordeler. Når lappeteppet først er satt sammen og alle lag som skal ha trening og kamp er fordelt på de ressursene som er tilgjengelige, får du kanskje beskjed om at en kamp må flyttes. Hvis e-postlister og telefonnumre er den eneste kommunikasjonskanalen du har, blir du sittende å melde fra om endringer hele kvelden.

Mindre administrativt arbeid

Det at kamper og treninger flyttes, kommer vi ikke utenom. Men når det nå en gang er sånn, så gjelder det å finne en løsning som gjør situasjonen enklere for alle involverte, både banefordeler, daglig leder, foreldre og medlemmer. Og denne løsningen, det er Rubic og LagetMitt.

Visste du at Rubic er banefordelerens drømmeverktøy? Les mer om hvorfor her.

LagetMitt, appen som erstatter gamle løsninger

I disse dager finnes det en app for alt, og noen er mer nyttige enn andre. Appen LagetMitt fra Rubic er en av de du etter hvert ikke vil skjønne hvordan du klarte deg uten. I appen får du tilgang på alle medlemmenes oppdaterte kontaktinformasjon, mulighet til å sende ut pushmeldinger ved endringer og oppdatere foreldre med informasjon om hvilke treninger og kamper barnet deres skal delta på.

Les mer om LagetMitt og hvordan appen kan sørge for enklere administrasjon her.

Pushvarsler og oppdatert informasjon i appen

Alle foreldre som har LagetMitt-appen installert på telefonen sin får et pushvarsel hvis det skjer endringer og kampen skal spilles på en annen bane eller til et nytt klokkeslett. Tidligere har banefordeler vært nødt til å kontakte alle involverte manuelt per e-post eller telefon. I dag er det ikke lenger nødvendig.

Prøv gratis i 30 dager

Vi skjønner at det kan føles omfattende å bytte til et nytt system. Derfor lar vi deg prøve Rubic gratis og uforpliktende i 30 dager. Bli kjent med vårt enkle og brukervennlige grensesnitt, og se hvor enkelt det kan være å organisere store og små ivrige spillere og medlemmer.

Fyll ut skjemaet og prøv Rubic gratis i 30 dager du også!

Se tidligere blogginnlegg