Er banefordeleren klar for sesongen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

De aller fleste lokale idrettslag har flere lag enn baner tilgjengelig. For banefordeleren er dette en nøtt som stadig må knekkes. 

Det sier seg selv at problemstillingen «30 lag, 400 medlemmer, fire tilgjengelige baner» krever sitt av deg som banefordeler. Når lappeteppet først er satt sammen og alle lag som skal ha trening og kamp er fordelt på de ressursene som er tilgjengelige, får du kanskje beskjed om at en kamp må flyttes. Hvis e-postlister og telefonnumre er den eneste kommunikasjonskanalen du har, blir du sittende å melde fra om endringer hele kvelden.

Mindre administrativt arbeid

Det at kamper og treninger flyttes, kommer vi ikke utenom. Men når det nå en gang er sånn, så gjelder det å finne en løsning som gjør situasjonen enklere for alle involverte, både banefordeler, daglig leder, foreldre og medlemmer. Og denne løsningen, det er Rubic og LagetMitt.

Visste du at Rubic er banefordelerens drømmeverktøy? Les mer om hvorfor her.

LagetMitt, appen som erstatter gamle løsninger

I disse dager finnes det en app for alt, og noen er mer nyttige enn andre. Appen LagetMitt fra Rubic er en av de du etter hvert ikke vil skjønne hvordan du klarte deg uten. I appen får du tilgang på alle medlemmenes oppdaterte kontaktinformasjon, mulighet til å sende ut pushmeldinger ved endringer og oppdatere foreldre med informasjon om hvilke treninger og kamper barnet deres skal delta på.

Les mer om LagetMitt og hvordan appen kan sørge for enklere administrasjon her.

Pushvarsler og oppdatert informasjon i appen

Alle foreldre som har LagetMitt-appen installert på telefonen sin får et pushvarsel hvis det skjer endringer og kampen skal spilles på en annen bane eller til et nytt klokkeslett. Tidligere har banefordeler vært nødt til å kontakte alle involverte manuelt per e-post eller telefon. I dag er det ikke lenger nødvendig.

 

Les flere innlegg!

Fotball banefordeling

Banefordeling gjort enkelt

Glem excel-ark og ringerunder for hver minste endring. Med Rubics banefordeler kan du importere kamper fra NFF og endringene du gjør blir sendt som pushvarsel til alle involverte parter.

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.