Et godt medlemsregister må du ha

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Et godt medlemsregister må du ha!

Det er medlemmene som utgjør selve grunnpilaren. Håndtering og pleie av medlemmer i idrettslag og foreninger er en kjernevirksomhet. Medlemmene må føle seg ivaretatt og riktig håndtert. Inn- og utmelding skal være enkelt, navn og nummer og annen relevant kontaktinformasjon må lagres og redigeres slik at de til enhver tid kan brukes. Et godt medlemsregister er en uunnværlig sekretær. Med Rubic Medlem får du det enkelt, effektivt og lønnsomt.

 

Idrettslag

For å være et godkjent idrettslag må det være definert i Norges idrettsforbund, NIF. Så det vil jeg tro at ditt idrettslag er. Fram til nå har du kanskje hatt alt av medlemsinfo lagret i Excel? Et ark for hvert lag? For et lite idrettslag er dette kanskje tilstrekkelig. Men store idrettslag med ambisjoner og mål får etterhvert problemer, og snart blir det ganske enkelt rot. Så når styret beslutter at det skal kjøpes inn et medlemsregister, da bør valget være lett. Med Rubic Medlem får idrettslaget et NIF-godkjent register med mange fordeler. Blant annet er det integrert mot NIF. Med et NIF-godkjent register sørger du for at du holder deg innenfor regelverket til NIF, og du får en enklere jobb når du skal søke om støtte til f.eks. LAM-midler eller skatterefusjon.

Forening

Det skal være enkelt å kommunisere med medlemmene. Sende ut informasjon om kommende aktiviteter av ymse slag. Så klart er det også en viktig utsendelse å få ut medlemsavgiften. Det er penger på bok som styrer hva foreningen har å rutte med til utstillinger, konserter, forelesninger, besøk. Hva det enn måtte være. Du tenker kanskje at Rubic Medlem er for avansert for foreningens behov? Neida! Rubic Medlem tilpasser du foreningens behov. Og du kan med få tastetrykk fakturere, kommunisere med medlemmene og foreta inn- og utmeldinger. Det er enkelt rett og slett!

Daglig leder i Kvam IL, Ole-Petter Brendstuen, gir Rubic denne tilbakemeldingen:  

– Kvam IL har i mange år vært på utkikk etter et godt medlemssystem som er tilpasset vårt behov. Som fleridrettslag og med gjennomføring av “god gammeldags” kontingentinnsamling, var det utfordrende å finne et system vi var fornøyd med.

Etter å ha forsøkt Rubic, så vi tidlig at dette systemet kunne bli det vi har vært ute etter. Når vi i tillegg har hatt muligheten til å bidra til utvikling tilpasset vårt behov, var valget enkelt. Klikk her for å lese mer om hvordan Kvam IL bruker Rubic.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

 

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.