Et gratis medlemsregister gir liten kontroll over inntektene

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Et gratis medlemsregister gir liten kontroll over inntektene

 

Gratis, rabatt, tilbud! Dette er ord som klinger godt i de flestes ører. Eller gjør de det? Inntekter er avgjørende for organisasjonens eksistens. Og penger inn er blant annet medlemsavgiften. Den må du ha kontroll på! Et gratis medlemsregister har høyst sannsynlig ikke et fullgodt system for fakturering.

 

Kontroll over inntektene

“Du får det du betaler for”, er det noe som heter. Betaler du null kroner for et medlemsregister, så kan du ikke regne med at registeret står ved din side i alle situasjoner. Gratissystemer er normalt egnet for gjennomsnittlige foreninger, er normalt gratis i en prøveperiode, og opp til et visst antall medlemmer. Så hvis strukturen i organisasjonen din er unik, og du har noen spesielle behov, er det ikke sikkert gratissystemet vil kunne tilpasses din organisasjon.

Ved å kjøpe et medlemsregister får du funksjoner og løsninger som er helt rett for din organisasjon. Samt at du er med på å finansiere videreutvikling og forbedring av systemene. Dette gjør deg og din organisasjon proffere og bedre rustet til å ta hånd om medlemmene på en god måte. Som igjen sikrer inntektene og sørger for høyt nivå på leveransene, og dette vil føre til at klubben blir attraktiv og medlemstallene vil stige. Du ser sammenhengen?

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

Betalingspåminnelser

Inntekter er med andre ord helt avgjørende for at en organisasjon skal kunne fungere som en god tjenesteyter til medlemmene. De aller fleste vil betale, men i en travel hverdag er det fort gjort å glemme. Å få en velment påminnelse er de fleste bare takknemlig for. Gode betalingsrutiner er en av styrkene til Rubic. Daglig leder kan veldig raskt se hvordan man ligger an med fakturering og innbetalinger til medlemsregisteret. Han kan enkelt sende ut betalingspåminnelser til de som ikke har gjort opp for seg. Med andre ord, invester i et godt medlemsregister som har disse funksjonene. Du tjener raskt inn den kostnaden!

Er du av dem som søker på “medlemsregister gratis” på Google? Tenk deg om, om det virkelig vil være sparte penger. Bruk litt ekstra, og du får litt ekstra!

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.