Medlesmssystemet til Rubic på iPad

Fra Excel-ark til Rubic Funksjonær

Fra Excel-ark til Rubic Funksjonær

 

Det er lite som kan måle seg med den norske dugnadsånden. Ildsjeler og ivrige frivillige stiller mer enn gjerne opp når det arrangeres festivaler, idrettsarrangementer, loppemarkeder, samlinger og stevner. Vi steker vafler, deler ut startnummer, setter opp gjerder og står i kiosk.

Avhengig av de frivillige

Foreninger og arrangører er helt avhengig av sine frivillige funksjonærer. Uten dem hadde vi ikke hatt glede av alle de fantastiske arrangementene, stevnene og samlingene vi nordmenn liker å delta på. Men for å kunne organisere hundrevis av frivillige slik at alt går knirkefritt, er gode kommunikasjonsmuligheter helt essensielt.

Fungerer egentlig Excel-arkene for noen?

For å konstatere det åpenbare: Excel er ikke nødvendigvis et oversiktlig system. Som regneark fungerer det bra, men la oss være ærlige, programmet har svakheter når det kommer til å gi korrekt oversikt over frivillige, kontaktinformasjon og ansvarsområder. Excel-arkene oppdateres ikke automatisk, har begrensede muligheter og kan ikke brukes for å sende ut informasjon til medlemmer.

Alt du trenger med Rubic Funksjonær

Heldigvis er ikke lenger Excel det eneste tilgjengelige alternativet. Gjør som så mange andre arrangører og foreninger i Norge allerede har gjort: velg Rubic som ditt medlemssystem. Rubic er sammensatt av ulike moduler med forskjellig funksjonalitet. For deg som har behov for å organisere dugnader gir modulen Rubic Funksjonær deg all den funksjonaliteten du trenger.

25 000 frivillige timer organisert med Rubic

I forkant av og underveis i World Cup Kvitfjell skulle minst 25 000 timer med frivillig arbeid planlegges, fordeles og samkjøres. Arrangøren er, som mange andre, helt avhengig av å ha med seg frivillige funksjonærer i arbeidet og hadde et ønske om at både kommunikasjon og organisasjon skulle være enkel og effektiv. Derfor valgte de å bytte ut sitt skreddersydde, men utdaterte datasystem med Rubic.

Les mer om hvordan World Cup Kvitfjell brukte Rubic sine systemer da de skulle organisere over 25 000 timer med frivillig arbeid.

Rekrutter enda flere frivillige

Med Rubic Funksjonær kan du også innhente enda flere frivillige til dine dugnader. Dette gjør du enkelt ved å opprette en egen landingsside med alt av informasjon de frivillige trenger. Denne lenken kan du sende til alle de som har vært frivillig tidligere og lar dem melde seg på. Modulen er koblet til og integrert med Rubic Medlem, slik at all informasjon automatisk overføres fra landingssiden til ditt medlemssystem. Enklere blir det bare ikke!

Start utfasingen av Excel-arkene i dag

Ikke vent til du ikke lenger har oversikt. Begynn å bruke Rubic sine systemer allerede i dag, og opplev hvor enkelt det kan være å organisere dugnader i din forening. Prøv et moderne, brukervennlig system utviklet av og for det norske markedet.

Fyll ut skjemaet og prøv Rubic gratis i 30 dager du også!​

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Logg inn