Kommunikasjon med medlemmene

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kommunikasjon med medlemmene

 

De fleste idrettslag bruker sosiale medier, og det er helt vanlig at kommunikasjonen går via en app på mobilen. Men denne informasjonen forblir i en lukket gruppe og er kun synlig for spillere og støtteapparat i det aktuelle laget. Daglig leder og klubben generelt vet ikke hva som ligger ute av informasjon og hva det snakkes om. Det er null informasjonskontroll. Medlemsregisteret til Rubic sammen med aktivitetsappen LagetMitt sørger for oversikt.

 

Kommunikasjon alle veier

Rubic Medlem er grunnmuren i alle Rubics moduler. Med medlemsinformasjonen godt forankret i bunnen kan du bygge på med moduler som passer klubbens behov. På rekke og rad ligger navn, kontaktinformasjon, laginformasjon og alt annet av viktig informasjon. Klubbadministrator, daglig leder og de som har tilgang kan kommunisere med alle. Blant annet er det fra disse listene medlemsavgiften og annen klubbinformasjon sendes ut.

Kommunikasjon innad i hvert lag er viktig i det daglige. Beskjeder om trening og kamper, dag, tid og sted. Aktivitetsappen LagetMitt tar seg av dette. Appen er integrert mot Rubic Medlem i bunnen. Klubbadministrator oppretter alle lagene og legger til spillere og støtteapparat der de hører hjemme. Slik får hvert lag et eget lite community hvor de snakker sammen om relevante ting for laget. Det er trener og lagleders jobb å sørge for at informasjonen om eget lag stemmer. Redigeringer gjør de på appen. Og det genialet er at når informasjonen oppdateres ett sted, så er den oppdatert alle steder der den forekommer.

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

Et stødig og solid system

Fotballklubbene i Lillehammer har tatt i bruk Rubic og har med det funnet det de søkte: Et stødig og solid system som på en enkel måte kommuniserer med trenere, foreldre og medlemmer. Med drøyt 600 aktive fotballspillere, er LFK, Lillehammer fotballklubb, en av innlandets største fotballklubber. LKFK, Lillehammer Kvinnefotballklubb, har i overkant av 350 aktive. Kommunikasjonen mellom trenere, lagledere og foreldre går via LagetMitt.

– Appen er veldig oversiktlig, spesielt når du har flere barn, forklarer Åse Marita Høitomt, daglig leder i LKFK. Du ser alle dine barns aktiviteter i en og samme aktivitetsliste. Noen barn er kanskje med på flere lag, som for eksempel et bylag og et grendelag, eller det er en jente som spiller på både et guttelag og et jentelag. Da har du alt på ett sted.

Har du barn som driver med flere idretter, så synkroniseres informasjonen mellom klubbene, så sant begge idrettslagene bruker Rubic.

– I Lillehammer benytter de fleste idrettslagene seg av Rubic. Det er en stor fordel, og vi merker at foresatte kjenner godt til hvordan LagetMitt fungerer. Rubic er en leverandør vi stoler på,  sier Eirik Torbjørnsen, daglig leder i LFK, Lillehammer fotballklubb.

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.