Slik kan idrettslaget ditt skinne på Facebook

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Slik kan idrettslaget ditt skinne på Facebook

Facebooksiden er idrettslagets ansikt utad. La Facebook-siden inspirere nye og eksisterende medlemmer, og vis frem laget deres på best mulig måte. Under følger noen tips til hvordan idrettslaget ditt kan skinne på Facebook.

Hva og hvordan ønsker vi å kommunisere?

Sammen med hjemmesiden er lagets Facebookside kanskje det viktigste utstillingsvinduet. Hvilket bilde ønsker dere at medlemmene og omgivelsene skal ha av laget? Hva slags type innhold skal dere poste – bilder fra arrangement, film, nyhetssaker? Varier mellom bilder, film og tekst. Pass på at det utelukkende er positivt innhold, og sørg for at innholdet er klart og tydelig for den som skal se det. Ta utgangspunkt i deg selv. Hva syns du er bra innhold når andre publiserer?

Hvor ofte skal vi publisere innhold?

Publiser innhold jevnlig for å holde følgerne oppdaterte og interesserte, men velg kun ut de beste og viktigste nyhetssakene. Publiser heller litt færre med gode saker. Husk at ikke alle ser alt, men jo bedre innholdet er jo flere når det frem til. Arrangementer og livesendinger blir ofte veldig godt synlige.

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

Dette må du passe på

En Facebook-side er et supert verktøy, men det finnes også noen feller å gå i. Husk at det krever oppfølging for at det skal fungere. Noen må ha redaksjonelt ansvar for å publisere innhold, noe som også innebærer å følge med på kommentarfelt osv. slik at det ikke blir irrelevant innhold fra andre. Ikke skap debatt på idrettslagets side. Husk også at bilder av barn i aktivitet krever foreldres tillatelse.

Facebook-siden som kommunikasjonsverktøy mot medlemmer

Som nevnt over er det ikke en selvfølge at alle ser alle innlegg som postes på Facebook-siden automatisk. Veldig mange følger flere Facebook-sider, og det er lett å miste informasjon på veien. Vil du være 100% sikker på at alle mottar det som skrives, er det mest effektive derfor å ta internkommunikasjonen i et verktøy som er koblet mot medlemssystemet. Rubic LagetMitt er et verktøy for kommunikasjon lagledere, spillere og foreldre. Med Rubic LagetMitt har laget ett sentralt sted som alltid er oppdatert med korrekt, relevant og detaljert informasjon. Systemet sender også ut automatiske varslinger som sørger for at alle til enhver tid holdes oppdatert.

Klikk her for å lese mer om RUBIC LagetMitt

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Les flere innlegg!

Barn som bærer et annet barn på ryggen

Avtaler og support

Sitter du med et ønske om å bytte fra gammelt til nytt? For alle foreninger, lag og idrettsklubber kommer det en tid når det er

Les mer
Fargerike ballonger mot blå himmel

Rubic passer for deg som

Mange forbinder Rubic med idrettslag og fotballklubber. Men visste du at medlemssystemet vårt passer like godt for velforeninger, frivillige organisasjoner, venneforeninger, historielag, bransjeforeninger, kunst- og

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.