Mer tid til å følge opp fritidsaktivitetene

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Det er ingen hemmelighet at mange fritidsaktiviteter innebærer en del arbeid for foreldrene. Arbeidet består i både kjøring og henting, heiing, vaffelsteking og annet frivillig arbeid. Og for all del, vi vil gjerne at barna skal være aktive, engasjerte og lære nye ferdigheter, også utenfor skolen. Derfor er dette et ansvar vi påtar oss med glede. Men hva om det hadde vært mulig å kutte i antallet timer som går med til administrasjon og organisering, så vi kunne ha brukt mer tid og energi på å heie, støtte og følge opp?

Manuelt, administrativt arbeid

Fritidsaktiviteter drives i stor grad på frivillig basis og deltakelsen krever dermed mye av foreldrenes fritid. For de som påtar seg verv og andre ansvarsoppgaver i foreningen vil det i tillegg være snakk om telefonsamtaler og sms-utveksling på kveldstid, mye manuelt arbeid med å oppdatere medlemslister og få sendt ut fakturaer til alle medlemmenes foreldre. Foreldrene må holde oversikt over hvor neste samling, trening og øving vil finne sted, huske å betale fakturaer og medlemskontingenter, og påta seg vakter på diverse dugnader.

Ja til fritidsaktiviteter, nei til utdaterte løsninger

På tross av alt dette, sier vi selvfølgelig ja til fritidsaktiviteter. Men når vi nå har latt oss overtale og sagt ja til poden som så gjerne vil begynne å spille klarinett i skolekorpset, hadde det vært greit om det fantes et enkelt, oversiktlig system for medlemshåndtering, kommunikasjon og fakturautsendelser. Både for foreldre med verv og foreningens ledelse, og for alle foreldre med ivrige, aktive barn.

Er du usikker på hva det er viktig å tenke på når du skal velge medlemssystem? Her får du våre åtte beste tips og råd.

Rubic Medlem forenkler arbeidet

Hva om korpset hadde gått over til en enkel, brukervennlig og digital løsning for medlemshåndtering, kommunikasjon og betalingssystem? Det er faktisk mulig med Rubic.

Rubic er utviklet i Norge for å løse problemstillinger norske frivillige aktører står overfor. Systemet kan tilpasset hver enkelt organisasjons behov og skreddersys slik at du verken har mer eller mindre funksjonalitet enn det du trenger. Dette gjøres enkelt fordi systemet er satt sammen av ulike moduler og dermed kan skaleres opp og ned ved behov.

Vil du vite mer om hvordan Rubic kan hjelpe deg og din forening? Les mer om fordelene med Rubic her.

Spar deg selv for administrativt arbeid

Tenker du at Rubic hadde vært en god løsning for deg og dine barns aktiviteter? Det trenger ikke være en omfattende prosess! Prøv Rubic gratis og uforpliktende i 30 dager, og se om det kan være noe for deg. Løsningen som sparer deg og alle andre frivillige foreldre etter deg for timevis med administrativt arbeid fra sofaen på kveldstid er like innenfor rekkevidde.

Fyll ut skjemaet og prøv Rubic gratis i 30 dager du også!

Les flere innlegg!

Fotball banefordeling

Banefordeling gjort enkelt

Glem excel-ark og ringerunder for hver minste endring. Med Rubics banefordeler kan du importere kamper fra NFF og endringene du gjør blir sendt som pushvarsel til alle involverte parter.

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.