Rubic_Foto_CoreCom-4-min

Om Rubic

Se for deg dette: En familie på fire, to barn og to voksne. Et barn spiller håndball og fotball i samme klubb, det andre barnet spiller i skolens musikkorps. En forelder er lagleder for fotballaget og arrangerer treninger, kjører til og fra kamper og setter opp laglister. Den andre forelderen organiserer loppemarked for korpset og er med i det lokale historielaget.

Alt dette i ett system?

Dette er en helt reell situasjon for mange familier rundt omkring i landet og det sier seg selv at det krever mye administrativt arbeid, mange Post-It-lapper og en full familiekalender. Hva om det hadde vært mulig å bytte ut alt dette med ett eneste system? Helt umulig, tenker du. Mulig, tenker vi! Rubic er systemet som gi deg oversikt over hele familiens kalender og gjøremål. Og jo flere som bruker systemet, jo bedre oversikt kan du få.

 

Rubic forenkler hverdagen

Vår målsetting er å forenkle hverdagen til alle involverte aktører i lag, foreninger og organisering av arrangementer. Rubic forenkler kommunikasjon og gjør hverdagen mer oversiktlig. 

Kort fortalt er Rubic:

Rubic og LagetMitt

Rune Solholm Bakken er gründeren bak selskapet. Han utviklet idéen i 2014 etter å ha vært involvert i idrett på høyt nivå og sett et økende behov for et medlemshåndtering- og faktureringssystem. Samtidig som Rune jobbet med utviklingen av Rubic, utviklet Anders Retterås, en engasjert fotballforelder, appen LagetMitt. I 2016 slo de seg sammen og i dag er det full integrasjon mellom de Runes Rubic og Anders’ LagetMitt.

Hva består Rubic av?

Rubic består av tre spesialtilpassede løsninger:

Hver løsning består av ulike moduler med forskjellig funksjonalitet. Modulene gjør det mulig for Rubic å skreddersy løsningen til ditt lag, din idrettsklubb, din forening eller ditt arrangement.

La oss dra lasset sammen

Rubic og LagetMitt kan skaleres ned og brukes av ett lag, én klubb eller én forening. Systemet fungerer imidlertid bedre og bedre for hver nye bruker. Vi tror på at samarbeid er løsningen som tjener alle best. Derfor jobber vi for at flere idrettsklubber i samme område skal bruke Rubic som sitt medlemssystem. Dersom også andre organisasjoner i nærområdet bruker Rubic, for eksempel andre idrettslag, borettslaget ditt eller en forening du er medlem i, vil du også kunne se disse aktivitetene i Rubic-systemet og på LagetMitt-appen. Det vil gjøre hverdagen enklere for mange aktive og travle familier.

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Logg inn