Rubic AS kjøper norsk innovasjon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Pressemelding, 08.06.16

LagetMitt er lokal teknologi utviklet av lillehamring Anders Retterås og blir nå en del av Rubic AS. Det betyr bedre tilpasning til alle idretter og utvidet funksjonalitet. Målsetningen er fortsatt den samme: Å lage en enklere hverdag for idrettslag og foreninger

test

1. juni inngikk Rubic AS en avtale om å kjøpe alle rettighetene til LagetMitt-systemet.

Rubic Member og LagetMitt er to gode produkter allerede i dag. Sammen vil de gi en enestående løsning for hele næringskjeden i idrettslag og foreninger.

LagetMitt har inntil nå hatt sin styrke på å gjøre drift av lagidretter og kommunikasjon mellom lagleder/trener og spiller/foresatt enklere. Hovedfokus har vært fotball. Med integrasjonen med Rubic Member utvides systemet til å gjelde alle idretter” sier Rune Solholm Bakken, daglig leder i Rubic.

Allerede for fotballsesongen 2016 vil brukere av LagetMitt oppleve økt utviklingstakt og dermed få tilgang på nye funksjoner. På lengre sikt betyr det at LagetMitt blir en mer helhetlig løsning” sier Anders Retterås, som inntil i dag har drevet LagetMitt på deltid.

Som en del av avtalen blir Retterås med over som utviklingsansvarlig i Rubic AS og jobber videre med produktet på fulltid.

”Rubic AS er svært fornøyd med å få med Anders på laget. Sammen skal vi videreutvikle fremtidens kommunikasjonsløsning for idrettslag og foreninger, og vi har store planer”, avslutter Solholm Bakken

 

 

Kontaktpersoner
Rune Solholm Bakken
Daglig leder Rubic AS
Tlf. 936 20 957
E-post: rune@rubic.no

LagetMitt ble etablert i 2013. Den gang som en nettbasert visning av spillere fordelt på kamper. Løsningen ble deretter utvidet med treninger og andre aktiviteter og etterhvert en egen mobil APP hvor spillere og foresatte kunne gå inn og se når og hvor man skulle møte på neste aktivitet.

LagetMitt har vokst til å omfatte egne grensesnitt for alt fra en lagleders daglige gjøremål til masseadministrasjon av personer og aktiviteter knyttet til en klubb. Selvfølgelig gjort så enkelt at alle kan bruke systemet. Disse grensesnittene omfatter også en integrert banefordeling og en meldingtjeneste som kommuniserer via push, epost og sms.

LagetMitt har som mål å informere og engasjere lagledere, spillere og foresatte.

Rubic AS ble etablert i 2014 med hovedmål om å forenkle hverdagen til lag og foreninger i Norge. I dag har selskapet fire ansatte med kontorer i Hamar og Lillehammer.

I hovedsak sørger Rubic for at lag og foreninger i Norge får tilgang på et profesjonelt administrasjonsverktøy som er tilrettelagt idretten. Det er kjent at idrettslag sliter med dårlig økonomistyring. Rubic mener derfor at det er et behov et produkt som blant annet bidrar til å gjøre idretten ren økonomisk og administrativt sett.

Rubic Member er et verktøy for lag og foreninger som ønsker en trygg og god økonomistyring. Verktøyet kan for eksempel benyttes av idrettslag for å få kontroll på alt av kontantstrømmer i en database. Produktet vil bli levert i ulike moduler ut ifra størrelse på organisasjon/forening, Slik at der er tilpasset og tilfredsstiller for det enkelte lag og forening sine behov.

 

 

Les flere innlegg!

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.