Rubic med Godkjent NIF-integrasjon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Rubic er godkjent som integrasjonspartner på den nye integrasjon mot idretts medlemsdatabase hos NIF. Dette betyr at man kan velge Rubic som en trygg partner på IT. 

Automatisk og digitalt medlemssystem

Med Rubic får du et digital system som gjør det enkelt å registrere og administrere alle medlemmene i din forening. Systemet er utviklet i Norge som et svar på utfordringer norske foreninger ofte møter på i hverdagen. Med supportavdeling i Lillehammer og i Kvam i Gudbrandsdalen er det heller ikke lang vei til hjelp om du skulle stå fast. Systemet gjør det mulig for deg å ha tilgang på all nødvendig informasjon om dine medlemmer, slik at du enkelt kan kontakte dem med viktig informasjon.

Hvordan velge riktig medlemssystem? Les våre åtte beste tips til hva du bør tenke på før du velger.

Hvorfor er det viktig med oppdaterte medlemslister?

Medlemslistene er klubben og foreningens viktigste verktøy. Disse danner grunnlaget for all kommunikasjon og alle fakturautsendelser samt lisens og økonomisk støtte. Uavhengig av om du er ansvarlig for medlemmene i en idrettsklubb eller en forening, vil oppdaterte medlemslister gjøre hverdagen enklere for alle.

Kort fortalt bidrar oppdaterte medlemslister til:

  • effektiv kommunikasjon
  • redusert arbeidsmengde
  • fornøyde medlemmer

Gjør det enkelt å være med i idrettsklubb

Også i idrettslag og -klubber er det behov for et oversiktlig og enkelt medlemssystem. Det får du med Rubic. Vårt digitale system sørger for at endringer overføres til alle lister og gjør det enkelt å ajourføre medlemmenes kontaktinformasjon. Det vil gjøre hverdagen enklere for alle involverte i idrettsklubben.

Storhamar fotball fikk inn 350.000 kroner i utestående medlemskontingenter når de tok i bruk Rubic sitt digitale medlemssystem. Les mer om hvordan de klarte det her.

Prøv gratis i 30 dager

Fyll ut skjemaet nedenfor og prøv Rubic gratis i 30 dager! Har du spørsmål om systemet kan du sende en e-post til [email protected] eller kontakt oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Les flere innlegg!

Fotball banefordeling

Banefordeling gjort enkelt

Glem excel-ark og ringerunder for hver minste endring. Med Rubics banefordeler kan du importere kamper fra NFF og endringene du gjør blir sendt som pushvarsel til alle involverte parter.

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.