– Vi har god kontroll på innbetalingene!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

– Vi har god kontroll på innbetalingene!

Kan du med hånden på hjertet si at du har 100% kontroll på økonomien i idrettslaget? Det er ingen skam å innrømme at det er arbeidskrevende å ha kontroll på fakturering av medlemsavgiften og oppfølging av innbetalingene. Det er en styrke å si at du har valgt et system som underletter det arbeidet! Storhamar Fotball har tatt smarte valg og har god oversikt på økonomien.

Rubic sørger for kontroll

Storhamar Fotball har over 700 medlemmer og er avhengig av gode rutiner. Tidligere hadde de et annet system. På spørsmålet om hva som ble bedre med Rubic, sier fritidskoordinator i Storhamar Fotball Hanne Kampenhøy dette:

–Med Rubic har vi bedre oversikt over hvem som har betalt medlems- og treningsavgiften og hvem som ikke har gjort det. Det har også blitt enklere for oss å sende ut påminnelser til de som ikke har betalt.

Det er også en stor fordel at det er et lokalt firma som hjelper oss. Rubic er alltid behjelpelig hvis det er noe vi skulle trenge hjelp til, og de har muligheten til å komme innom oss hvis vi har behov.

Slik gjør Storhamar Fotball det

Storhamar Fotball sender ut bekreftelse på medlemskapet og faktura for betaling av medlemsavgiften og treningsavgiften på starten av året. Oppfølging gjøres innimellom, når det er ledig tid. Når Hanne og de andre som jobber i det administrative går inn på PCen og åpner medlemsregisteret, får de også opp innbetalingsstatus. De kan se komplett medlemsliste eller delt på avdeling og lag. Hvilket grensesnitt de vil se, kan de med enkelhet velge.

Prøv Rubic i 30 dager - helt gratis! Klikk her for å starte din prøveperiode.

– Med Rubic er det lett å få oversikt over hvem som har betalt og ikke, forteller Hanne Kampenhøy. Det er grønn markering på de fakturaene som er betalt, rødt på de som ikke er betalt.  Det er enkelt å sende ut påminnelser. Hvor ofte vi gjør det varier.

– Når det kommer til medlemmer som ikke betaler, har det vært slik at vi har ringt dem opp og hørt litt om hvorfor de ikke har betalt. Grunnene er mange, og da må vi prøve å løse det på best mulig måte.  Dette gjør vi som regel mot sluttet av sesongen.

Jobben gjøres med få tastetrykk

Enkelt å få oversikt og enkelt å sende ut faktura og påminnelser er noe av det Rubic er bra på.  Medlemsregisteret, Rubic Medlem, har en rekker parametre. Du kan velge hvilke du vil se, du kan legge til og endre. Alt dette ser de som jobber i det administrative på PC-på skjermen foran seg. Legge til, endre, få oversikt og utføre jobbene gjøres med få tastetrykk. For eksempel kan Hanne gå inn i sitt medlemsregister å sjekke innbetalingsstatus på samlet medlemsliste. Eller hun kan velge på lag eller avdeling.

– En annen enkel oppgave hos oss er selve betalingen. Vi har valgt at det kun er kortbetaling som er mulig. Ikke alle er like begeistret for å betale med kort, men det er en vanesak. Og alle ser jo hvor enkelt det er. Rubics gode løsninger og våre valg har ført til at det går greit å jobbe med økonomien. Vi har kontroll. Hvis det er noe som ikke er gjort, så er det som følge av vår egen prioritering, sier Hanne Kampenhøy i Storhamar Fotball.

Flere bloggsaker

Årsmøtet – lagets viktigste møteplass

Alle idrettslag står foran en hektisk sesong hvor en del faste elementer må gjennomføres. Viktigst av alt er årsmøtet, som må avholdes innen utgangen av mars. Årsmøtet er klubbens eller idrettslagets viktigste møteplass, hvor veien for det kommende året skal stakes...

– Vi har god kontroll på innbetalingene!

Kan du med hånden på hjertet si at du har 100% kontroll på økonomien i idrettslaget? Det er ingen skam å innrømme at det er arbeidskrevende å ha kontroll på fakturering av medlemsavgiften og oppfølging av innbetalingene. Det er en styrke å si at du har valgt et system...

Administrere arbeidet

  “Var du frivillig under OL på Lillehammer?” Det å være frivillig var på alles tunger i årene før, under og like etter OL i 1994, snart 25 år siden! Hadde Rubic Funksjonær eksistert på den tiden, så hadde det muligens blitt brukt. Til å synliggjøre funksjonærbehov,...

Få en live demo

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Fyll inn din informasjon og vi tar kontakt med deg for å løse ditt problem!

Les flere innlegg!

Barn som bærer et annet barn på ryggen

Avtaler og support

Sitter du med et ønske om å bytte fra gammelt til nytt? For alle foreninger, lag og idrettsklubber kommer det en tid når det er

Les mer
Fargerike ballonger mot blå himmel

Rubic passer for deg som

Mange forbinder Rubic med idrettslag og fotballklubber. Men visste du at medlemssystemet vårt passer like godt for velforeninger, frivillige organisasjoner, venneforeninger, historielag, bransjeforeninger, kunst- og

Les mer

Lyst til å prøve Rubic?

Med Rubic sitt medlemssystem kan du:

✔️Glemme Excel-lister, datakrasj og sene kvelder
✔️Få 100% kontroll over økonomien i klubben din
✔️Få 100% kontroll over medlemmene i klubben din
✔️Kommunisere enkelt med foreldre, trenere og lagledere fra mobilen
✔️Du vil også etter presentasjonen få en anbefaling fra oss.
✔️Effektivisering av din organisasjon.